Ce mai au în comun Justin Bieber și Selena Gomez, la aproape 3 ani de când s-au despărțit? Răspunsul e simplu: muzica. Ambii artiști s-au concentrat asupra carierei în ultima perioadă și au lucrat la albume noi. Cea mai interesantă parte abia acum vine: Biebs și Sel s-au sincronizat și le-au dat indicii fanilor că urmează să lanseze albume noi. 

Selena a anunțat pe Instagram că urmează să lanseze un album numai cu piese în limba spaniolă. ”Revelacion” se numește materialul discografic care va fi disponibil la începutul lunii martie. Prima piesă de pe album - ”De Una Vez” - a văzut deja ”lumina” YouTube-ului. Selena a anunțat lansarea cu o fotgrafie în care poartă o rochie roșie, de gală. 

 

În ceea ce-l privește pe Justin Bieber, a trecut abia un an de la cel mai nou album al său, ”Changes”. Biebs a lucrat de zor la următorul lui album și a postat pe Instagram o serie de fotografii din studio. ”How this album makes me feel” sau ”Going over track listing for the album” sunt doar două dintre descrierile prin care a dat de înțeles că urmează cât de curând să lanseze și el un album nou.