Despărțirea dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că era genul de power couple care părea ca va trăi happily ever after. Acum, la mai bine de 6 luni de la separare, Alex a vorbit pentru prima dată despre relația lui cu Jennifer și a spus tot ce crede despre artistă.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez nu au rămas în cele mai bune relații după despărțire. Cei doi nu au vrut să audă de amiciție după o relație de dragoste, așa că au început să se elimine treptat unul din viața celuilalt. Cel care a făcut primul gest în direcția asta a fost Alex, care i-a cerut înapoi mașina pe care i-o făcuse cadou divei. JLo nu s-a lăsat nici ea mai prejos și l-a lovit acolo unde doare cel mai tare. Artista i-a dat unfollow pe Instagram lui Rodriguez și s-a cuplat la scurt timp cu unul dintre foștii ei parteneri, Ben Affleck.

Jennifer este mai fericită ca niciodată, iar relația ei merge ca pe roate. Întrebat de jurnaliști ce părere are despre actuala relație a lui Jennier, Alex a preferat să nu comenteze. În schimb, acesta a vorbit despre cum a fost relația dintre el și divă. ”Am avut cei mai minunați ani din viața mea. Am învățat foarte multe din această relație, atât despre mine, cât și despre fiicele mele. Acum am oportunitatea să primesc această lecție și să merg mai departe. Sunt recunoscător pentru ultimii cinci ani și aștept cu nerăbdare să-mi fac următorii ani și mai buni cu lecțiile pe care le-am învățat”, a spus ARod.