Ruby își încântă mereu fanii cu poze provocatoare, iar cele de la prima oră a dimineții sunt cele mai așteptate de către aceștia. Prima oră a dimineții după fusul ei orar. Urmăritorii ei știu că artista și-a făcut un obicei din a se fotografia goală în așternuturi.

Ruby este o doză plină de energie și voie bună. În fiecare story pe care îl postează, artista transmite un vibe pozitiv urmăritorilor și le povestește cele mai funny întâmplări prin care trece. Dacă ar fi să facem un top, Ruby și Dorian Popa ar fi la întrecere pentru premiul de optimistul anului. 

Dacă nici Ruby nu știe cum să pozeze, atunci nu mai știe nimeni. Artista este conștientă de atuurile ei și pozează mereu din cele mai bune unghiuri. Aproape în fiecare zi, Rubina își delectează urmăritorii cu poze provocatoare, iar în cele mai recente postări de pe Instagram și Facebook, artista a sfidat temperaturile de afară. 

Ruby și-a amenajat dormitorul astfel încât să fie cadrul perfect pentru poze, iar toată munca a meritat. Miile de like-uri vorbesc de la sine!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RUBY (@rubyishot)