”Cine e cu noi? Strigă oo,oo!” B.U.G Mafia nu a putut să nu marcheze cei 27 de ani de carieră. Mafia underground-ului din capitală s-a schimbat din punct de vedere fizic, dar nu și din punct de vedere al pasiunii pentru piesele care rup.

B.U.G Mafia a știut mereu să se adapteze vremurilor. Formula B.U.G Mafia nu a fost mereu aceeași, în studioul de înregistrări plimbându-se de-a lungul timpului și D.D, Mr. Nobody și DJ Swamp. 

Uzzi, Tataee și Caddillac au rămas până la final bad boys și au bifat de-a lungul timpului multe colaborări care i-au dus pe cele mai bune poziții din topuri. Piesele cu Ami și cu Feli sunt printre cele mai recente care i-au cucerit pe fani. Cei care au crescut cu muzica B.U.G Mafia simt că fac parte din întreg fenomenul muzical, iar asta s-a simțit cel mai bine la ceas aniversar.

Recent, B.U.G Mafia a împlinit 27 de ani de carieră, 27 de ani plini de concerte și de piese și au simțit să marcheze momentul printr-o postare pe Facebook. Comentariile nostalgicilor nu au lipsit nici ele.