Un lucru este cert: cei de la BTS nu vor să ia deloc pauză. Trupa k-pop este în pregătiri intense pentru lansarea unui nou album, cel de-al doilea de anul acesta, iar fanii îl vor putea asculta mai repede decât cred.

BTS a făcut marele anunț pentru milioanele de fani din lumea întreaga. Trupa k-pop pregătește cel de-al doilea album de anul acesta. Materialul se numește ”BE” și va fi lansat pe data de 20 noiembrie. BTS vor să transmită prin intermediul acestui album un mesaj de vindecare pentru întreaga lumea.

De data aceasta, băieții vor ieși din zona lor de confort și pe lângă înregistrarea pieselor, se vor implica și în grafica și designul albumului. Fanii îi vor putea urmări pe cei de la BTS în cadrul ”The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, acolo unde câte un membru va fi invitat în fiecare săptămână.

Piesa ”Dynamite” a scris deja istorie și în 24 de ore de la lansare a adunat 101,1 milioane de vizualizări. Piesa celor de la BTS a depășit recordul deținut în trecut de fetele de la BLACKPINK cu piesa ”How you like that”. Mai mult, ”Dynamite” a transformat BTS în prima trupă k-pop care a ajuns locul 1 în Billboard.