Băieții de la BTS sunt de neoprit. La mai puțin de două luni de când au lansat ”Butter”, cei șapte fantastici se pregătesc să lanseze o melodie nouă. ”Permission to dance” se numește pariul lor muzical pentru perioada care urmează, iar teaser-ul oficial a apărut deja pe internet. 

În timp ce ”Butter” se apropie de o jumătate de miliard de vizualizări, băieții de la BTS nu stau degeaba deloc. Au lucrat la un nou single și și-au pus fanii pe jar, după ce au dat indicii asupra faptului că piesa poartă semnătura lui Ed Sheeran. Acum, băieții și-au făcut fanii și mai curioși, după ce au publicat teaser-ul piesei. În filmulețul de 30 de secunde, cei șapte băieți apar purtând outfit-uri inspirate din vestimentația cowboy-lor și fredonând refrenul piesei. Videoclipul oficial apare vineri, dar teaser-ul a adunat deja aproape 15 milioane de vizualizări în câteva ore. 

În tot acest timp, ”Butter” continuă să domine topurile internaționale. Melodia este pe locul întâi în Billboard Hot 100, de săptămâni bune. Videoclipul a setat un record de vizualizări în prima zi de la lansare și a adunat 108 milioane de accesări în 24 de ore. Are șanse noul videoclip să aibă mai mult succes?