Soarele începe să nu mai strălucească atât de puternic pe strada celor de la BTS. Piesa lor, ”Dynamite” a pierdut locul fruntaș din Billboard. Acum, este timpul ca fanii lor să treacă la treabă!

BTS are cea mai mare armată de fani. Trupa k-pop este un adevărat fenomen mondial, iar tot ceea ce lansează devine instant hit. Băieții dețin numeroase recorduri, de la cea mai vizualizată piesă până la cel mai urmărit concert online. Piesa ”Dynamite” a fost una norocoasă pentru BTS. ”Dynamite” a scris deja istorie și în 24 de ore de la lansare a adunat 101,1 milioane de vizualizări. Mai mult, piesa a transformat BTS în prima trupă k-pop care a ajuns locul 1 în Billboard. 

Recordul nu a fost deținut pentru mult timp de BTS. Acum, Ariana Grande este prințesa pop care stă cel mai bine la capitolul Billboard. Cea mai recentă piesă a ei, ”Positions” a urcat fix pe prima poziție a topului, devenind cea de-a cincea piesă de-ale Arianei care reușește această performanță. În trecut, ”7 rings”, ”Stuck with U”, ”Rain on me” și ”Thank U, Next”  s-au bucurat de același succes.

Topul este continuat de Cardi B, Justin Bieber, The Weeknd și Jason Derulo.

Good job, Ari!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This week on the Global charts 🌍 📈 Details at the link in bio.

A post shared by Billboard (@billboard) on