Jungkook de la BTS a făcut o schimbare îndrăzneață de look, iar fanii sunt convinși că este un indiciu despre proiectul solo pe care îl pregătește artistul. 

Jeon Jungkook de la BTS a postat pe Twitter o poză cu noul look, în dreptul căreia a scris că s-a vopsit singur. Înainte de asta, starul K-pop a avut părul blond auriu, iar fanii erau convinși că proiectul muzical solo la care lucrează se va intitula ”Golden”. Acum, după ce și-a vospit părul albastru, fanii nu mai știu ce să creadă și caută tot felul de indicii în postările lui. Unii au spus că hashtag-ul pe care l-a folosit, #JJK (care vine de la numele lui) va fi și denumirea mixtape-ului pe care îl pregătește. 

Până când vom vedea ce pregătește Jungkook în materie de muzică, selfie-ul pe care l-a postat pe Twitter a adunat 2,5 milioane de like-uri și peste un milion de share-uri, într-o singură zi. E clar că fanilor le-a plăcut schimbarea, însă nu știm ce părere au avut despre asta reprezentanții trupei. Nu mai e un secret pentru nimeni că starurile K-pop trebuie să se supună unor reguli extrem de stricte, care sunt stabilite prin contract. Iar schimbările de look spontane sunt un mare no-no, pentru că orice idee trebuie discutată mai întâi cu echipa și luată o decizie de comun acord.