Anul acesta se pare că este anul schimbărilor în materie de look. Părul este cel mai versati atunci când vine vorba de un upgrade și, fie că vorbim de o transformare temporară sau permanentă este clar că vedetele dau trendul.

Pe asta nu am văzut-o venind! 2021 a început cu dreptul pentru Lady Gaga care a decis că este timpul să lase totul în spate și să deschidă un nou capitol în viața ei. Artista a început cu o schimbare de look care a avantajează. Gaga a renunțat la blondul pe care îl avea de atâția ani și a schimbat radical tabăra, vopsindu-se brunetă. Arista a fost surprinsă pe străzile din Roma cu noul look, semn că pandemia nu o poate ține departe de activitățile ei.

Surse apropiate de-ale artistei susțin că Lady Gaga se află pe continent european pentru că filmările de la ”The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed” sunt în plină desfășurare. 

Filmul este programat să apară pe 24 noiembrie 2021, iar Lady Gaga le-a promis fanilor că îi va ține la curent cu toate schimbările care vor apărea.  ”The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed ” recrează povestea care a avut loc în 1995 și este axată pe moartea fostului șef al casei de mode celebre, Maurizio Gucci.

Gaga a primit rolul fostei soții, Patrizia Reggiani care a fost acuzată pentru că a angajat un hitman pentru a-l omorî pe Gucci, după ce a descoperit că bărbatul avea o aventură. Criticii de film sunt de părere că Gaga are toate șansele să primească nominalizări la Oscar. De abia așteptăm se vedem cum se va descurca și de această dată Lady Gaga în ipostaza de actriță.

Gaga nu este singurul nume cunoscut din distribuție. Alături de artistă în filmul ”Gucci” vor apărea Robert De Niro, Adam Driver, Jared Leto și Al Pacino.