La aproape un an de când a scăpat oficial de tutela tatălui ei, Britney Spears și-a surprins fanii de pe Instagram cu câteva fotografii în care apare goală. Artista se bucură din plin de liniștea de care are parte alături de iubitul ei și vrea să transmită asta tuturor. Noi zicem că i-a ieșit. 

Britney Spears se bucură se libertatea de care nu a avut parte în ultimii 13 ani. La sfârșitul anului trecut, judecătoarea responsabilă de caz a decis în favoarea cântăreței și a decis să îi retragă lui Jamie Spears tutela asupra fiicei lui pe care o avea din 2008.

Britney este liberă acum să își administreze singură finanțele și să ia decizii în numele său, așa că a sărbătorit libertatea cu o serie de imagini. Artista nu s-a sfiit să le arate celor care o urmăresc pe social media imagini necenzurate cu ea fără haine

Britney Spears și iubitul ei, Sam Asghari nu pierd deloc timpul. Cei doi s-au logodit anul trecut, iar acum se pare că vor deveni părinți pentru prima dată în formula asta. Artista a făcut marele anunțt pe Instagram, acolo unde le-a povestit fanilor cum a aflat, de fapt, ca este însărcinată.

„Am slăbit atât de mult în timpul vacanței din Maui ca să mă îngraș la loc?! Mă și gândeam ce s-a întâmplat cu stomacul meu... Iubitul meu mi-a spus că nu este de la mâncare și că s-ar putea să fiu însărcinată, așa că am luat un test de sarcină. Da, se pare că voi avea un copil”, a scris Brit pe Instagram.

Iubitul ei, Sam Asghari este în culmea fericirii. Aceasta a declarat că a visat toată viața că va deveni tătic, iar acum, dorința lui a devenit realitate.