Machiajul este un subiect care le pasionează pe femei de zeci de ani. De la vedete de talie internațională, până la femei obișnuite, sunt o mulțime de doamne și domnișoare care nu ies din casă fără să își aplice pe ten câteva produse de bază: fond de ten, concealer, ruj și rimel, to begin with.

Dacă vrei să mergi mai departe și să obții un look flawless, pune pe lista și un iluminator, un produs pentru contouring, o paletă de farduri, un produs pentru sprâncene, blush și lista poate continua. Să nu uităm de baza de machiaj și spray-ul de fixare, adică fix primul și ultimul produs aplicate pe ten atunci când vine vorba despre machiaj.

Starurile internaționale sunt atât de pasionate de domeniul beauty, încât unele dintre ele și-au făcut propriile business-uri cu produse cosmetice. Rihanna, Selena Gomez sau Kylie Jenner au scos pe piață produse de machiaj create după standardele lor, așa că au un cuvânt de spus atunci când vine vorba despre înfrumusețare. Ele au filmat, la un moment dat, întreg procesul de machiaj și te poți inspira oricând ești în pană de idei. 

Ariana Grande

Selena Gomez

Hailey Bieber

Kylie Jenner

Halsey

Kim Kardashian

Rihanna