Serialul-fenomen ”Bridgerton” revine nu cu unu, ci cu trei sezoane noi. Fanii seriei au primit vestea cea mare chiar de la celebra doamnă Whistledown. Există însă și o veste proastă: actorul care a făcut furori în primele două părți ale seriei nu va mai apărea în sezoanele următoare. 

Una rece, una caldă pentru fanii serialului ”Bridgerton”. După ce producătorii au anunțat că șarmantul duce de Hastings dispare din serial, acum au venit și cu o veste bună pentru fanii poveștii. Cei de la Netflix au anunțat că au în plan să filmeze încă două sezoane, în afară de cel care este în producție în acest moment.

Filmările pentru sezonul doi au început în primăvară, iar al treilea și al patrulea sezon sunt deja o certitudine. Așadar, serialul britanic care a scris istorie pe Netflix va avea în total peste 30 de episoade, concentrate în patru sezoane. 

Cel de-al doilea sezon este programat să apară pe 25 martie, iar fanii de abia așteaptă să vadă unde îi va duce intriga de data asta. ”Bridgerton” a stabilit un record de vizionări atunci când a fost urcat pe platformă și a fost vizionat de 63 de milioane de oameni în prima lună. Unde mai pui că a fost în Top 10 cele mai vizionate, în 83 de țări din lume?! Dacă nu ai văzut încă primul sezon, ai timp să te pui la curent cu povestea, până când apare cel de-al doilea. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix Romania (@netflixro)