Nicole Cherry se îndreaptă cu pași mici, dar sigur spre momentul în care își va întâlni fetița. Artista este deja în al doilea trimestru de sarcină și poate spune că este o norocoasă, având în vedere că nu i s-a schimbat prea mult corpul și că arată bine orice ar pune pe ea.

Nicole Cherry se joacă cu imaginația fanilor. Proaspăt întoarsă din vacanță, artista s-a oprit la un celebru atelier de creație de la noi, acolo unde a probat mai multe ținute. Cireșica nu s-a putut abține și s-a oprit la standerul cu rochii de mireasă. Să fie ăsta oare un semn că artista vrea să se căsătorească? Nicole și iubitul ei au o relație de mai bine de doi ani și, chiar dacă nu a primit până acum inelul, niciodată nu este prea târziu să spună ”da”.

Cireșica și Florin și-au emoționat fanii acum o lună când au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată. Nicole a dat vestea cea mare în cel mai frumos mod posibil, afișându-se la finalul videoclipului ”Scrie-mi pe suflet” cu burtica de gravidă. ”

Cei care o urmăresc pe Nicole pe social media știu că artista s-a afișat de multe ori cu un inel pe deget, accesoriu ce a ridicat multe semne de întrebare. Cireșica este foarte sinceră atunci când vine vorba de detaliile din viața ei, așa că și de data asta a vrut să lămurească misterul inelului.

”Nu ne-am căsătorit. Este un inel pe care tot de la Florin îl am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atât. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grăbim pentru că nu trebuie să oficializăm nimic. E clar că pentru noi este oficial deja. Am făcut un copil dorit, nu a fost nimic întâmplător, am tot primit întrebarea asta. Nu, nu a fost o întâmplare, noi ne-am dorit să avem un copil”. a declarat Nicole.