Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi se pregătesc să devină părinți pentru prima dată, iar emoțiile sunt deja la cote maxime.

Nicole Cherry se pregătește pentru cea mai intensă, dar și cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista și iubitul ei, Florin așteaptă o fetiță, iar din momentul marelui anunț și până acum, una dintre întrebările care se pun mereu este cea legată de nuntă. Cireșica a afirmat în numeroase interviuri că și-a dorit foarte mult să devină mămică, iar părinții ei știau acest lucru și au susținut-o mereu.

Cei care o urmăresc pe Nicole pe social media știu că artista s-a afișat de multe ori cu un inel pe deget, accesoriu ce a ridicat multe semne de întrebare. Cireșica este foarte sinceră atunci când vine vorba de detaliile din viața ei, așa că și de data asta a vrut să lămurească misterul bijuteriei, dar și pe cel al nunții. ”Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie ... să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. Se făcea și e frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva”, a declarat Nicole Cherry, la Xtra Night Show.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)