Jennifer Lopez și-a uimit din nou fanii. După trei mariaje la activ, parcă nu ar strica nici al patrulea, așa că artista a început să aleagă rochii de mireasă.

Jennifer Lopez este destul de precaută atunci când vine vorba de deciziile din viața personală. Artista și-a găsit sufletul pereche, pe Alex Rodriguez. În urma celor mai recente zvonuri conform cărora acesta ar fi înșelat-o, probabil că JLo se gândește de două ori înainte de a pune la cale nunta cu logodnicul ei. 

Jennifer a declarat de multe ori că pandemia și evoluția Coronavirusului au făcut-o atât pe ea, cât și pe Alex să nu își mai dorească nunta, mai ales că ambii au mai avut la activ căsnicii. În ciuda Covidului, dar și a comportamentului nu tocmai exemplar din partea lui Alex, JLo tot a îmbrăcat rochia de mireasă.

Nu este vorba despre probe pentru marele eveniment, ci despre prima zi de filmare la ”Shotgun Wedding”, p producție în care apare de Lenny Kravitz, Josh Duhamel și mulți alții. Jennifer a urcat poza pe contul ei de Twitter, acolo unde fanii au complimentat-o în număr foarte mare.