A răsărit soarele pe strada lui Britney Spears. După ani și ani în care a fost controlată de tatăl ei abuziv și aproape că nu mai avea niciun drept asupra vieții ei, acum, Brit este liberă ca pasărea cerului. Artista s-a logodit și, deși nu a stabilit data nunții, știe cine se va ocupa de rochia ei de mireasă.

Întreaga luptă pe care Brit a dus-o pentru libertatea ei s-a finalizat cu brio pentru fosta prințesă a muzicii pop care a reușit, într-un final, să scape de tutela tatălui ei. Aceasta a renunțat la a o mai controla pe fiica lui după ce a depus de bunăvoie joi răspunsul în fața Curții superioare din Los Angeles privind cererea lui Britney Spears de a-i retrage funcția.  

Acum, Britney pare mai liniștită și mai fericită ca niciodată, mai ales că iubitul ei deja i-a dat inelul, semn că relația lor trece deja la un alt nivel. Artista nu a stat prea mult pe gânduri și i-a spus ”da” lui Sam Asghari și au postat un videoclip pe Instagram în care le prezintă fanilor inelul. ”Nu-mi vine să cred!”, a fost reacția artistei. 

La câteva săptămâni de la marele eveniment și după ce s-au mai liniștit apele, Brit a postat o poză cu ea intr-o rochie voluminoasă, roz. Aceasta a vrut să-și lamurească fanii și le-a spus că nu este rochia de mireasă, să nu se panicheze. De rochia sa de mireasă se va ocupa buna ei prietena, Donatella Versace. Cele două au mai colaborat și în trecut, așa că nu mare ar fi uimirea să vedem o rochie de milioane, la propriu și la figurat. 

Momentan, fanii vor trebui să se mulțumească cu o singură captură a voalului de mireasă.