Mai sunt sau nu împreună? Asta este întrebarea de pe buzele fanilor cuplului Mario Fresh - Alexia Eram. Cei doi obișnuiau să petreacă foarte mult timp împreună, mai ales de când Alexia s-a întors din Anglia, dar se pare că asta este de domeniul trecutului.

Mario Fresh și Alexia Eram stau sub semnul întrebării. Fanii nu știu ce să mai creadă despre ei, mai ales că pe social media nu s-au mai afișat împreună de mai bine de o lună. Cei doi au fost văzuți ultima dată împreună la evenimentul de lansare al celui mai recent număr AList, iar de atunci conturile lor de social media nu mai au poze cu ei. În timp ce Mario Fresh se distrează alături de băieți la mare, Alexia Eram este într-un girls trip în Grecia.

Cei doi nu au declarat nimic cu privire la o posibilă despărțire, dar faptul că nu se mai afișează la fel de mult ca înainte, ridică un semn de întrebare. Alexia aproape că a terminat de amenajat noul ei apartament, dar Mario a decis să nu se mute cu ea, declarând că nu face pasul ăsta din cauză că totul este roz în acea locuință.

”Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, declara acum ceva timp Mario Fresh în cadrul unei emisiuni tv.