Fanii cuplului Jennifer Lopez-Alex Rodriguez au primit cea mai proastă veste. Zvourile care circulau acum câteva săptămâni în presa internațională și nu numai au devenit realitate, iar JLo și ARod au pus capăt relației în mod oficial.

Dragostea chiar a durat 3 ani în cazul lui Jennifer Lopez și al lui Jennifer Lopez. În ultima vreme lucrurile nu mai erau atât de roz în relația celor doi și se pare că ruptura s-a adâncit atât de mult, încât inevitabilul s-a produs. Acum ceva timp, au ieșit la iveală câteva detalii care îl acuzau pe Alex Rodriguez de infidelitate, detalii care nu au fost nici confirmate, dar nici negate de către Alex. Chiar dacă Jennifer Lopez a dat de înțeles că a trecut peste aceste episod și a mers împreună cu logodnicul ei la ceremonia lui Joe Bidden, în realitate relația lor nu mai funcționa. 

Ce-i mai plac blondele! Alex Rodriguez este acuzat că a înșelat-o pe Jennifer Lopez. Sunt și dovezi!

Jennifer Lopez a recunoscut în aproape toate interviurile pe care le-a acordat că pandemia i-a dat peste cap planurile de nuntă și poate ăsta este un semn că nu ar trebui să se mai căsătorească. JLo și ARod erau logodiți de doi ani, iar în toată această perioadă s-au mai confruntat cu probleme care i-au făcut să apeleze și la terapia de cuplu.

Acum, Jennifer a decis să își asume despărțirea de Alex și a oferit un interviu în exclusivitate pentru Today show: ”Am realizat că cel mai bine este să continuăm să fim prieteni. Vom continua să lucrăm împreună și ne vom susține în continuare. Ne dorim ce e mai bine pentru noi și pentru copiii noștri. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl vom face este acela de a vă mulțumi că ați fost alături de noi.”, a spus Jennifer.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)