Brad Pitt și-a deschis inima în fața fanilor și a vorbit despre problemele care îi dau bătai de cap. După ce a anunțat că are de gând să se retragă din actorie, se pare că actorul suferă de o boală care nu l-a ajutat deloc pe platourile de filmare. 

Brad Pitt a recunoscut că are probleme serioase în a-și aminti fețele persoanelor. Problema actorului poartă și un nume și este o boală destul de comună. Prosopagnosia este cea care nu ăi dă pace lui Brad de ani buni. Fostul partener al Angelinei Jolie a mai spus că nimeni nu îl credea când vorbea despre asta și că toată lumea îl eticheta ca fiind arogant. Tot în interviul pentru GQ Magazine, Brad a mai povestit și despre dependența de țigări, dar și despre momentul în care a mers la Alcoolicii Anonimi. 

Brad a recunoscut că are un motiv bine întemeiat din cauza căruia nu mai apare atât de mult în producțiile cinematografice. Fostul partener al Angelinei Jolie vrea să se implice în alte proiecte și consideră ca a demonstrat tot ce avea de demonstrat în actorie.

„Consider că sunt pe ultima sută de metri. Este ultima etapă și mă gândesc ce anume aș vrea să implice și cum s-o construiesc”, a mărturisit Pitt, pentru sursa menționată. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

După o lungă perioadă în care s-a mulțumit cu statutul de burlac, Brad se pare că și-a găsit sufletul pereche. Actorul și-a ales o iubită cu 23 de ani mai tânără care, pe deasupra, este și vecina lui de cartier.

Cea care i-a fura inima este nimeni alta decât Likke Li, artista care, în urmă cu 11 ani lansa piesa „I follow rivers”. Cei doi nu sunt împreună de ieri, de azi, ci, potrivit unor zvonuri, tânără i-ar fi furat inima încă de la jumătatea anului trecut. Brad și Likke nu și-au dorit să fie văzuți împreună, mai ales că actorul este implicat în plin proces cu Angelina Jolie pentru custodia copiilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lykke Li (@lykkeli)