În timp ce la noi e din ce în ce mai frig, unele vedete încă se gândesc la vară și dau câte o fugă în destinații exotice, pentru a-și potoli pofta de soare. Așa a făcut și Antonia, care a ales să plece câteva zile în Turcia, și le face poftă de vacanță și celor care o urmăresc pe Instagram.

Antonia se relaxează într-un resort din Belek, Turcia, dar nu și-a uitat nici fanii de pe rețelele de socializare. Artista a postat câteva imagini cu ea de la plajă și a încins Instagram-ul. Antonia și-a pus în valoare pielea bronzată și formele extrem de bine definite la sală și a purtat un costum de baie foarte decupat, cu un slip cu imprimeu floral și un sutien cu animal print. 

#Storytime. Cum a început relația dintre Antonia și Alex Velea și de ce au ținut totul secret la început

Imaginile au primit 70.000 de like-uri într-o zi, iar complimentele din partea celor care o urmăresc pe Antonia au umplut căsuța de comentarii. Zona pe care Antonia o lucrează cel mai mult la sală sunt picioarele, iar acest lucru se vede. Artista are o musculatură foarte tonifiată și mulți au remarcat asta. ”Body goals”, ”Ești perfectă”, ”You are cute” au fost doar câteva dintre reacțiile celor care o urmăresc pe social media. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)