Charlie Puth a intrat în gura haterilor de pe internet, după ce s-a afișat pe stradă, la bustul gol. Mulți au spus că artistul s-a îngrășat, iar el a simțit nevoia să reacționeze și să dea o replică. 

Paparazzii l-au surprins pe Charlie Puth săptămâna trecută, în timp ce ieșea de la sală. Artistul era la bustul gol, purta doar o pereche de pantaloni scurți și o șapcă, în timp ce mergea spre mașină și vorbea la telefon. Atât le-a trebuit haterilor, care s-au grăbit să concluzioneze că pandemia și-a pus amprenta pe trupul lui Charlie Puth și că pătrățelele cu care își obișnuise fanele s-au ”evaporat”. Comentariile despre corpul lui au fost atât de numeroase, încât artistul a simțit nevoia să se ”apere” și să le dea peste nas celor care l-au criticat.

”Hei, doar un mic detaliu, nu e cool să critici pe cineva din cauza aspectului fizic. Nu înțeleg care e scopul. Scuze că nu am un pachet de 8 pătrățele”, a scris Charlie Puth pe Twitter. În timp ce mulți s-au grăbit să îi ia apărarea, alții au adus ca argumente fotogtafii cu el din urmă cu câțiva ani, pentru a demonstra că nu mai arată la fel.