Billie Eilish a trecut recent în tabără blondelor, iar imaginile pe care le-a urcat pe Instagram au doborât orice record de până atunci din online. Modelul ei a fost urmat și de Selena Gomez, dar în timp ce aceasta a simțit nevoia să facă trecerea bruscă la blond, inspirația lui Billie Eilish a fost cu totul și cu totul neașteptată.

Billie Eilish este una dintre artistele care au reușit mereu să atragă atenția prin apariții și prin look-urile excentrice. De data asta, Billie a făcut o schimbare radicală în ceea ce privește părul și a trecut de la brunet cu șuvițe neon la blond. Chiar dacă rezultatul a apărut din senin, Billie a trecut printr-un amplu proces de decolorare până a ajuns la nuanța de blond de astăzi. Artista a povestit totul pe Insta stories, acolo unde a răspuns câtorva întrebări primite de la fani în urma unei sesiuni de Q&A. Billie a început să se decoloreze cu șase săptămâni înainte de a posta imaginea cu blondul final, primul rezultat după decolorare nefiind cel la care se aștepta artista.

No more hide and seek. Billie Eilish și-a arătat pentru prima dată tatuajul. L-ai văzut?

Probabil mulți dintre fanii artistei și-au pus întrebarea ”ce a făcut-o pe Billie să devină blondă?” Ei bine, răspunsul l-a dat chiar ea în emisiunea lui Ellen. ”Mi-am dorit de ceva timp să mă vopsesc blondă. Nu știu de ce am așteptat atât. Am văzut un edit pe care unul dintre fanii mei l-a făcut în perioada în care eu aveam părul neon și am zis << Gata, asta este! Vreau asta neapărat!>> La început doar visam la asta, nu știam dacă se va întâmpla, mai ales că părul meu a trecut prin multe.”