Fanii Blackpink au lansat pe Twitter o teorie privind o nouă membră care ar urma să se alăture trupei. Totul a pornit de la un anunț postat pe contul oficial de Twitter al formației, care a fost șters ulterior. Însă fanii vigilenți au fost pe fază și au prins din zbor zvonul, iar de aici până la o întreagă teorie nu a fost decât un singur pas. 

Blackpink și-ar putea surprinde fanii cu o schimbare majoră. O parte dintre Blinks, așa cum se numesc admiratorii trupei, au lansat o teorie potrivit căreia o nouă membră ar urma să se alăture formulei deja consacrate. Totul a pornit de la un tweet postat pe contul oficial al fetelor de la Blackpink: ”#BadCherry: Album Coming soon! There's a new BLINK now! Are you guys ready?! #Rose #Damarea #SingleAlbum” - a fost anunțul care i-a pus pe jar pe fanii trupei. Chiar dacă a fost ștearsă aproape imediat, postarea a făcut valuri în rândul admiratorilor trupei. Mulți cred că Damarea este numele celei care se va alătura trupei. 

Fetele de la Blackpink, mai tari decât băieții de la BTS. Câte videoclipuri de un miliard de vizualizări au?

Cei care au îmbrățișat teoria venirii unei noi membre în formație au împrăștiat rapid informația pe social media. Cu toate că mulți au luat de bun anunțul, nu există nicio confirmare în acest sens din partea reprezentanților formației. Dimpotrivă, mulți au încadrat vestea la capitolul ”fake news”. Nu știm dacă se pregătește o schimbare în componența trupei Blackpink, dar știm sigur că fetele se pregătesc să lanseze un album nou. Are you ready for that?