Fetele de la Blackpink nu mai acceptă cadouri de la fani. Casa de discuri cu care trupa are contract a anunțat, printr-un comunicat, că admiratorii formației nu le mai pot trimite cadouri fetelor, ca până acum, ci doar scrisori. 

Cele patru fete de la Blackpink erau copleșite până acum de fanii lor, cărora le spun Blinks, cu tot felul de cadouri. Ei bine, acest lucru nu va mai fi posibil, după cum au anunțat chiar cei de la YG Entertainment, agenția care se ocupă de managementul fetelor. ”În afară de scrisorile redactate de mână, fetele de la Blackpink nu vor mai primi cadouri de zile de naștere, de aniversări sau de sărbători precum Crăciunul și Anul Nou” - se arată într-un comunicat transmis online. Cei de la YG au adăugat că fetele s-au gândit mult înainte să ia această decizie. 

Fetele îi îndeamnă pe cei care vor să își arate dragostea sau admirația față de ele prin cadouri să le trimită către cauze umanitare sau către oameni care chiar au nevoie. Fanii au fost avertizați că orice cadou sau obiect lăsat la sediul YG nu va ajunge la fetele de la Blackpink, ci va fi dat mai departe imediat. Decizia a fost anunțată la scurt timp după debutul solo al Lisei, de luna trecută. 

Managementul trupei a decis să refuze cadourile, după ce fetele au primit câteva daruri extravagante în trecut, din cauza cărora și-au atras mult hate. De exemplu, fanii chinezi ai lui Jisoo i-au trimis de ziua ei, în luna ianuarie, produse de designer în valoare de 778.000$. Printre cadouri s-au numărat ceasuri, parfumuri și un model rar de poșetă Hermes Birkin. O decizie similară a fost luată și de managerii care se ocupă de băieții de la BTS, în 2018, din aceleași motive. Până atunci, băieții au primit ceasuri, haine și pantofi de designer și chiar un lingou de aur.