Unul dintre cele mai apreciate seriale de dramă a revenit cu cel de-al patrulea sezon. ”The Handmaid's Tale” (”Povestea slujitoarei”) și-a ținut fanii în suspans, pentru că au trecut aproape doi ani de când fanii așteptau cu sufletul la gură continuarea poveștii. 

”The Handmaid's Tale” este unul dintre cele mai apreciate și premiate seriale din ultimii ani și multe vedete și-au exprimat aprecierea pentru el. Printre fanii seriei se numără și Delia, care l-a inclus pe lista ei cu seriale favorite, iar Dua Lipa a povestit că l-a urmărit de cinci ori până acum. Serialul a ajuns la al patrulea sezon, iar fanii au așteptat cu sufletul la gură lansarea. ”The Handmaid's Tale” spune povestea mai multor femei care încearcă să scape din societatea totalitaristă, profund religioasă în care sunt captive și este o adaptare după romanul cu același nume al lui Margaret Atwood. 

Add to ”My List”! Un serial medical de pe Netflix a cucerit-o pe Delia. Tu l-ai văzut?

June, personajul principal, este lidera mișcării de rezistență și încearcă să ajute cât mai multe femei și cât mai mulți copii să scape de regimul instituit în Statele Unite și să fugă în Canada. Asta în timp ce duce o luptă pentru a-și găsi fetița de care a fost despărțită și a-și putea reuni familia. Sezonul al patrulea a creat așteptări foarte mari în rândul fanilor serialului, cu atât mai mult cu cât s-a lăsat așteptat atât de mult. Unde mai pui trailer-ul care i-a pus pe jar pe cei care îl urmăresc. ”The Handmaid's Tale” este disponibil pe HBO GO.