Kim Kardashian face orice pentru business-urile ei. Miliardara a apelat la celebrul truc al decolorării sprâncenelor în timpul unui shooting pentru noile ei campanii publicitare, iar rezultatul i-a lăsat pe mulți cu gura căscată.

Kim Kardashian este dispusă să sacrifice orice pentru succesul afacerilor ei, inclusiv sprâncenele. Miliardara nu s-a jucat deloc și a aplicat imediat decolorant pe sprâncene chiar în văzul urmăritorilor de pe Instagram. Kim le-a demonstrat tuturor că nu a fost vorba de o glumă, ci de un adevărat proces stilistic, iar rezultatul i-a uimit pe toți. Fosta soție a lui Kanye West s-a afișat cu sprâncenele aproape blonde și le-a asortat de minune cu peruca în aceeași nuanță.

Kim nu este singura vedetă care a căzut în plasa acestui trend. Anul trecut Bella Hadid și Lady Gaga au experimentat și ele curentul bleached brows. La prezentarea de modă a lui Haider Ackermann din cadrul unui show de modă din Paris, modelul a demonstrat încă o dată că nu are limite atunci când vine vorba de profesionalism. Bella și-a decolorat sprâncenele și a avut o apariție care i-a uimit pe toți. 

Tot anul trecut și Lady Gaga a apărut pe Instagram cu părul roz, însă detaliul care le-a atras tuturor atenția a fost faptul că Lady Gaga și-a decolorat sprâncenele. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)