Dacă nu ai trăit fără net în ultimele două săptămâni, cu siguranță ai văzut măcar o imagine cu Sandra Bullock legată la ochi pe rețelele de socializare. Ei bine, imaginea este dintr-un film care a bătut recordurile de vizualizări pe Netflix la final de 2018, iar oamenii s-au grăbit să o transforme în meme-uri. 

Filmul se numește ”Bird Box” și a stabilit un record de vizualizări pe Netflix. Lansat pe 21 decembrie, pelicula cu Sandra Bullock în rol principal a fost vizionată de peste 45 de milioane de ori până la sfârșitul anului and still counting. 

Filmul este o adaptare după o nuvelă și o are în rol principal pe Sandra Bullock. Mamă a doi copii, protagonista încearcă să-și salveze familia de niște forțe distrugătoare. Pentru a se proteja pe sine și pe cei dragi, trebuie să evite contactul vizual și să se descurce cu ajutorul celorlalte simțuri. 

45 de milioane de abonați au văzut thriller-ul doar în prima săptămână de când a apărut pe platforma de streaming, ceea ce este o premieră în șapte ani, de când există Netflix. Așa arată trailer-ul: