Inna e pe val și se laudă cu o nouă cifră rotundă pe Spotify. Artista, care are un milion de follow-eri pe platforma de streaming, iar piesele ei au fost ascultate acolo de peste un miliard de ori. 

Inna are milioane de fani în toate colțurile lumii, iar acest lucru se vede în cifrele pe care le adună pe platformele de streaming, dar și pe rețelele de socializare. Din Mexic până în Turcia și din Rusia până în Arabia Saudită, piesele ei îi cuceresc pe fani indiferent în ce limbă ar fi cântate. Așa se face că pe YouTube are videoclipuri de sute de milioane de vizualizări, iar pe platformele de streaming se laudă cu o cifră rotundă: piesele ei au reușit să adune un miliard de ascultări pe Spotify, iar Inna a simțit nevoia să marcheze performanța cu o postare pe Instagram, prin care le-a mulțumit fanilor ei. 

Artista a lansat anul acesta câteva videoclipuri noi, pentru piese de pe albumul apărut în toamna anului trecut. ”Flashbacks” se apropie de 30 de milioane de vizualizări pe YouTube, în timp ce melodia a cucerit fanii din țări precum Ucraina sau Rusia și a fost printre cele mai căutate pe Shazam, la nivel mondial. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)