Videoclipul cu care Cardi B a dat lovitura tocmai a depășit borna de un miliard de vizualizări pe YouTube. ”Bodak Yellow”, piesa de debut a artistei, care a făcut-o cunoscută în toată lumea, continuă să fie ascultată și astăzi, la mai bine de patru ani de la lansare. 

Anul de grație 2017. O tipă plină de tupeu își făcea loc în lumea muzicală, cu piesa ”Bodak Yellow”. La scurt timp de la lansare, melodia se auzea peste tot, cucerea topul Billboard și toată lumea vorbea despre Cardi B, cea care o interpretează. A fost doar primul dintr-o serie de hituri cu care rapperița a cucerit planeta de atunci și până în prezent. Acum o cunoaște toată lumea și are o carieră de succes și o familie superbă. Cardi B are acum încă un motiv de bucurie: videoclipul cu care a debutat tocmai a depășit un miliard de views pe YouTube. 

”Bodak Yellow” este al patrulea videoclip al lui Cardi B care depășește pragul de un miliard de accesări. Celelalte trei melodii sunt toate colaborări și este vorba despre featuring-ul cu Maroon 5, ”Girls Like You” (3 miliarde), ”Taki Taki”, cu DJ Snake, Selena Gomez și Ozuna (2,1 miliarde) și ”I like it”, cu J Balvin și Bad Bunny (1,3 miliarde).