Billie Eilish s-a decis! Artista nu mai vrea să își ascundă corpul sub haine oversize, așa că a ieșit la plimbare pe străzile din Los Angeles. Who knows? Poate ținuta ei dă naștere unui nou trend.

Billie Eilish doesn't give a f**ck! Artista s-a săturat să mai poarte haine lungi și largi pentru a-și ascunde corpul. Preferata tuturor premiilor muzicale a lucrat la încrederea de sine pe timpul pandemiei, iar acum vedem o Billie Eilish mult mai relaxată. 

Billie s-a afișat relaxată pe străzile din Los Angeles cu o ținută mulată care îi scotea în evidență toate formele. Artista a asortat o șosetele de brand cu o pereche de papuci casual. La cât de mare fan Justin Bieber o știm pe Billie, cu siguranță își va cumpară crocșii lansați de el.

”Dacă port haine largi, nu sunt femeie. Dacă port haine mulate, sunt o femeie ușoară. Voi, cei care nu mi-ați văzut niciodată corpul, îl judecați în continuare și mă judecați și pe mine pentru asta. Judecăm oamenii după forma corpului. Noi decidem cine suntem. Dacă vreau să port haine mulate sau largi, cine decide cine sunt eu cu adevărat? Ce înseamnă asta? Valoarea mea se bazează pe opinia voastră? ” a spus Billie în luna martie în manifestul contra body shaming-ului.