Thanksgiving-ul nu este pe placul lui Billie Eilish dintr-un singur motiv. Artista a renunțat demult la consumul de carne și fix asta îi sfătuiește și pe fanii ei. Billie îi încurajează pe toți să renunțe la carne, în special la cea de curcan care se găsește pe mesele americanilor în această perioadă.

Billie Eilish a adoptat dieta vegană încă din anul 2014. Ea a declarat că au existat mai multe motive în spatele schimbării stilului de viață, inclusiv impactul consumului de lactate asupra sănătății și bunăstării animalelor: ”Lăsați animalele în pace!”, a scris, atunci, Billie. Acum, artista și-a reluat ideile și le-a transmis tuturor un mesaj cât se poate de clar. „Curcanii sunt unele dintre cele mai drăguțe vietăți de pe pământ, iar cu ocazia Thanksgiving-ului, peste 45 de milioane de exemplare sunt omorâte în fiecare an.”

La sfârșitul lunii septembrie, Billie Eilish a revoluționat industria de încălțăminte și deja se poate lăuda cu prima colecție vegană. Este vorba despre două perechi de Air Jordan care au venit într-o serie limitată de culori, mai exact, bej și lime. Cei care o adoră pe Billie i-au pus deja în wishlist, doar că nu toată lumea a înțeles care este fază cu ”încălțăminte vegană”. Ei bine, Billie a vrut să spună că încălțămintea care poartă semnătura ei este realizată din piele sintetică și materiale reciclate.