Nu este ușor să fii Billie Eilish. La cei 18 ani, artista este una dintre cele mai cunoscute femei și toate privirile sunt ațintite asupra ei. Chiar și așa, Billie a reușit să își țină relații departe de ochii presei și ai curioșilor.

Billie Eilish a știut că statutul de artist vine la pachet și cu anumite dezavantaje, cum ar fi faptul că lumea vrea să știe toate detaliile legate de viața ta. Artista a decis să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor și se pare că a fost o alegere înțeleaptă. Fanii lui Billie știu doar ce a lăsat ea să se știe și o apreciază pentru succesul și pentru cariera ei.

Într-un interviu acordat celor de la Capital Breakfast, Billie a explicat care a fost motivul din spatele alergerilor făcute până acum. 

”De fiecare dată gândesc la cei care și-au făcut relațiile extrem de publice. Apoi se despart, așa că mă gândesc și eu - dacă nu merge treaba? Dintr-o dată, toată lumea are o părere despre relația ta, chiar dacă nu știu nimic despre ea. Pur și simplu nu sunt deloc interesantă să experimentez asta. Clar vreau să țin aceste lucruri private. Când am lăsat lumea să vadă puțin din relațiile mele, am regretat”.