Billie Eilish a descoperit succesul la o vărsta fragedă. Multe persoane cred că aceasta nu se poate descurca cu toată presiunea din jurul ei, așa că unele vedete s-au oferit să o ajute.

Billie Eilish a fost preferata tuturor galelor de anul trecut. Artista a plecat acasa cu zeci de premii. Asta i-a făcut pe mulți să creadă că este prea mică pentru un asemenea succes și că ar avea nevoie de ajutor. Unii colegi de breaslă s-au oferit să îi fie mentori. Cel mai bun exemplu este Lady Gaga. 

Gaga le-a oferit un interviu celor de la Apple Music în care și-a manifestat dorința de a o ajuta pe Billie. ”Billie a luat o grămadă de premii şi am zis: «Să îi trimitem nişte flori». I-am scris un bilet. Pentru mine este ca o vindecare, pentru că m-a durut că eu nu am primit asta. Voi fi aşa ceva pentru altcineva. Mi-a fost greu, cu femei mai în vârstă, să găsesc un mentor. În afară de Celine Dion şi Carole King, s-a dovedit a fi dificil să am pe cineva care să îmi arate drumul. Aşa că sper ca tinerele artiste sau artişti, indiferent de identitate de gen sau sexuală, vor şti că îi susțin”.