Billie Eilish e genul de artistă care a reușit, până la 19 ani, ce nu reușesc alții de-a lungul unei cariere întregi. Cântăreața e pe val și se bucură de succes și de atenție, dar asta nu înseamnă neapărat că e fericită și mulțumită cu ea. Billie a dat un interviu pentru Vanity Fair, pe a cărei copertă va apărea în luna martie, și a vorbit despre câteva subiecte delicate. 

Billie poartă întotdeauna haine oversized și și-a construit un stil vestimentar în jurul hainelor care nu îi pun deloc în valoare silueta. Dacă mulți au pus asta pe seama faptului că nu vrea să atragă atenția prin aspect, se pare că explicația este una mult mai profundă. Cântăreața a povestit că a avut complexe legate de corpul ei în adolescență și că i-a luat mult timp să scape de ele. 

”Să fiu sinceră, am început să port haine largi din cauza corpului meu. Mă bucur că sunt în faza asta a vieții mele. Asta se întâmpla în urmă cu trei ani, când aveam o relație oribilă cu corpul meu. Dansam mult și nu prea mâncam, mă înfometam. Îmi amintesc că am luat o pastilă care promitea să mă ajute să slăbesc, dar nu s-a întâmplat. Aveam 12 ani pe atunci”, a povestit artista.