Billie Eilish și-a uimit comunitatea de fani de pe Instagram. La cea mai recentă vizită a lor pe contul artistei, aceștia au observat că Billie nu mai are pe nimeni la follow.

Billie Eilish este o cutie a misterelor. Artista a scos pe toată lumea de la follow fără nicio explicație. Singura postare legată de acest eveniment a fost un Insta story în care a scris ”dacă îți urmăresc abuzatorul, dă-mi mesaj privat și-i voi da unfollow. te susțin.” Postarea a fost ștearsă la scurt timp, iar fanii au început să emită teorii despre decizia lui Billie. Cel mai probabil, artista vrea să tragă un semnal de alarmă asupra abuzului.

Billie a mai avut inițiative de genul și atunci când a fost vorba de body shaming. Artista a lansat ”Not my responsibility” pentru a le da replica celor care îi critică corpul.

”Dacă port haine largi, nu sunt femeie. Dacă port haine mulate, sunt o femeie ușoară. Voi, cei care nu mi-ați văzut niciodată corpul, îl judecați în continuare și mă judecați și pe mine pentru asta. Judecăm oamenii după forma corpului. Noi decidem cine suntem. Dacă vreau să port haine mulate sau largi, cine decide cine sunt eu cu adevărat? Ce înseamnă asta? Valoarea mea se bazează pe opinia voastră?”