Justin Bieber și soția lui au traversat Oceanul pentru a veni la mare în Europa. Cei doi au ales ca destinație de vacanță una dintre cele mai frumoase stațiuni din Grecia. Porumbeii au petrecut un sejur romantic în Mykonos, iar cei care au mai fost acolo în aceeași perioadă au avut surpriza să îi întâlnească pe stradă sau chiar la plajă.

Dacă ai fost recent în vacanță în Mykonos, ai fi avut șansa să dai nas în nas cu Justin și Hailey Bieber. Cei doi au lăsat plajele din Miami pentru unele din Europa și au petrecut o vacanță romantică în Grecia. Dacă pentru Hailey a fost prima oară când a vizitat această țară, Justin este deja familiarizat cu Grecia. Artistul a mai călătorit în urmă cu câțiva ani acolo pentru a filma un videoclip și pentru a înregistra câteva piese. Atunci a ales o altă stațiune preferată de turiști și la fel de instagramabilă: Santorini.

#Affordable. Hailey Bieber a purtat o poșetă care costă 72$ și acum toate fashionistele o vor

De data aceasta, el și soția lui au optat pentru o locație exclusivistă și au petrecut câteva zile sub soarele din Mykonos. Au publicat și pe Instagram câteva imagini din escapada lor romantică, iar cei care au mai fost acolo au recunoscut imediat locația.