Good job, Rihanna! Cei de la Forbes au întocmit topul celor mai bogate femei din lume și diva din Barbados este din nou cap de listă.

Rihanna atrage banii ca un magnet. Artista a fost inclusă de cei de la Forbes în topul celor mai bogate artiste din lume. Unde mai pui că are doar 32 de ani? Riri și-a rotunjit conturile cu ajutorul muzicii, dar cum de ceva ani a luat o pauză, nu ne-ar mira ca averea ei să se datoreze business-ului cu lenjerie și produse cosmetice. 

Rihanna a lansat brandul de cosmetice Fenty Beauty și a dat lovitura. Iubitoarele de makeup au fost cucerite de produsele gândite de Rihanna și i-au generat artistei încasări de 570 de milioane de dolari. Nici la capitolul muzică Riri nu stă rău, artista reușind să vândă  peste 60 de milioane de albume și 215 de milioane de piese digitale. Și daca toate astea nu erau de ajuns, Riri mai deține și 15% LVMH, o casă de modă celebră pentru care Rihanna a gândit câteva piese vestimentare.

Topul artistelor bogate sub 40 de ani se continuă cu Beyonce, a cărei avere este estimată la 420 de milioane de dolari, Taylor Swift cu 365 de milioane de dolari și Lady Gaga cu 320 de milioane de dolari.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

savage show lip combo vibes! all from the new @fentybeauty limited edition minis!! #STUNNA & #GLOSSBOMB

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on