Chiar dacă nu a mai lansat un album nou de cinci ani, Rihannei nu îi merge rău pe plan financiar și este, conform Forbes, cea mai bogată cântăreață din lume. Artista le-a întrecut pe Jennifer Lopez și Beyonce și a sărbătorit titulatura cu o achiziție de zile mari. 

Riri tace și face. Face bani din produse cosmetice și lenjerie intimă, pentru că pe plan muzical e liniște totală, de la albumul ”Anti” încoace. Potrivit clasamentului Forbes, artista este cea mai bogată cântăreață la momentul actual și a reușit să adune în conturi sume la care alte artiste consacrate doar visează: 550 de milioane de dolari. Riri le-a depășit pe Beyonce, Jennifer Lopez sau Madonna, iar acest lucru trebuia sărbătorit corespunzător. 

Rihanna și-a găsit sosia pe TikTok. Ce i-a comentat Riri și cât de bine seamănă cele două

Cântăreața de 33 de ani și-a cumpărat o nouă casă, la doar câteva luni după ce a plătit aproape 14 milioane de dolari pe un conac în Beverly Hills. Acum, Riri s-a gândit că i-ar plăcea să aibă încă o locuință în apropiere, așa că a cumpărat o casă din vecini care era de vânzare și pentru care a scos din conturi nici mai mult, nici mai puțin decât 10 milioane de dolari. Artista nu se poate plânge, pentru că va câștiga rapid înapoi milioanele cheltuite. Afacerea cu produse cosmetice, Fenty Beauty, îi merge ca pe roate și tocmai a adăugat câteva produse noi la colecție.