Cara Delevigne este recunoscută că nu stă prea mult pe gânduri atunci câdn vine vorba de tatuaje. Modelul își desenează ceva permanent de fiecare dată când are ocazia, iar acum a sărbătorit prietenia cu fiica lui Michael Jackson cu un nou tatuaj. 

Cara Delevigne și Paris Jackson și-au dus prietenia la nivelul următor. Cele două nu au mai stat pe gânduri și au decis să marcheze frumoasa relație de amiciție printr-un tatuaj. Cara și Paris au ales dintre sutele de modele un trandafir roșu, conturat puternic. Cele două au luat decizia de a se tatua fix după ce au participat la Gala Premiilor Oscar. Pentru Paris, tatuajul este un special și a ales să îl facă lângă cel cu floarea soarelui inspirat de albumul tatălui ei Michael Jackson, ”Dangerous”.

La început de an, Cara a fost surprinsă alături de fiul lui Will Smith, Jaden. Ce i-a făcut pe fani să creadă că cei doi sunt un cuplu? Faptul că au petrecut împreună Valentine's Day, iar dacă nici ăsta nu este un semn, atunci nu mai e niciunul. Chiar dacă paparazzi au fost mereu pe urmele lor, cei doi nu s-au sfiit să își arate dragostea în public. Cara și Jaden ar putea avea o relație de durată, mai ales că amândoi activează în industria modeling-ului și, unde mai pui că amândoi au apărut în filmul ”Life in a Year”.