Viața nu e deloc ușoară atunci când ești mereu în lumina reflectoarelor. Spre exemplu, Rihanna avea o siluetă apreciată de mulți bărbați, iar femeile din intreaga lume o invidiau. Asta până când... a pierdut lupta cu kilogramele. La fel a făcut și Beyonce.

Queen B a vorbit despre noua sa siluetă, într-un interviu acordat revistei Vogue. Beyonce spune că după prima naștere, s-a recuperat extrem de rapid. A simțit că publicul se aștepta să arate într-un anumit fel, așa că a pus presiune pe ea și a reușit să slăbească în doar 3 luni. Lucrurile s-au schimbat însă, după venirea pe lume a gemenilor Rumi și Sir.

Antonia i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste lui Alex Velea: "Mă simt binecuvântată și norocoasă..."

Deși a născut de mai bine de un an, Beyonce n-a scăpat încă de burtica de gravidă. „În ziua în care s-au născut Sir și Rumi, aveam aproape 98 de kilograme. Sufeream de toxemie și am făcut repaus la pat pentru o lună. Sănătatea mea și a bebelușilor era în pericol, așa că medicii au decis să fac cezariană. Micuții au stat multe săptămâni la terapie intensivă. Operația a fost una importantă și am avut nevoie de timp să ma vindec și să mă recuperez, perioadă în care am ajuns să-mi accept și chiar să îmi placă modul în care arată corpul meu." .

"Am fost mult mai răbdătoare cu mine de această dată. Modul natural în care arată corpul este și cel mai plăcut. De aceea am și renunțat la peruci, la extensiile de păr și am preferat un machiaj mai discret pentru acest interviu. Da… brațele mele, sânii și coapsele sunt mai voluptoase. Am rămas cu puțină burtică de gravidă, dar nu mă grăbesc să scap de ea. O să merg cu siguranță la sală atunci când o să simt nevoia să am din nou un abdomen plat. Dar deocamadată corpul meu arata așa cum trebuie să arate“, a declarat Beyonce pentru Vogue.