Blue Ivy o ia deja pe urmele părinților ei, Beyonce și Jay-Z, iar ei sunt mulțumiți de fiica lor, mai ales că zilele trecute a venit acasă cu un premiu extrem de important pentru ei.

Micuța a primit premiul pentru cel mai bun cântec scris la Soul Train Awards 2019, care făcea parte dintr-un proiect la care s-a înscris alături de mama ei. Datorită succesului pe care îl are mama ei, cântecul “Brown Skin Girl” este unul foarte important în cariera ei. 

Pe lângă muzică, fata artistei este pasionată și de make up: ”Este chiar un make-up artist. Este minunată. Și nu este vorba că îi împrumută din când în când mamei ei rujul. La vârsta ei, își poate face cu ușurință și un machiaj de tip cat eye. Și iată-mă pe mine, care nu îmi pot face o codiță cu eyeliner fără să îmi ruinez întreg machiajul și fără să am răbdarea necesară. Eu nu sunt precum ea. Blue Ivy are toate aceste ingrediente necesare unei cariere în industria frumuseții la vârsta de 7 ani. Și totuși, este fiica lui Beyoncé. Te așteptai la altceva?”