Beyonce continuă să ne surprindă. După ce a lansat o piesă special pentru evenimentele petrecute în State, artista a produs și primul vizual pentru viitorul ei album.

Beyonce nu ia deloc pauză. Artista are planuri mari, printre care și un nou album. Aceasta a lansat recent trailerul pentru albumul ”Black is king”. Albumul este gândit special pentru evenimentele prin care au trecut oamenii de culoare în Statele Unite ale Americii și va avea premiera pe Disney+.

Albumul este inspirat de muzica de pe albumul ”The Lion King: The Gift” pe care Queen B l-a lansat anul trecut, atunci când a interpretat-o pe Nala în super producția ”The Lion King”.

"Călătoriile familiilor negre, de-a lungul timpului, sunt onorate într-o poveste despre călătoria unui tânăr rege, marcată de trădare, dragoste și căutarea identității de sine. Strămoșii îl îndrumă spre destinul său, iar prin învățăturile și îndrumările tatălui acestuia, dobândite în copilărie, el câștigă virtuțile necesare pentru a-și revendica casa și tronul.

"Black Is King" este afirmarea unui scop măreț, cu imagini luxuriante, care sărbătoresc rezistența și cultura neagră. Filmul evidențiază frumusețea tradiției și excelența acestei culturi", arată comunicatul de presă.