Beyonce și Jay-Z sunt couple goals pentru mulți fani. Sunt foarte talentați, au succes worldwide și formează un cuplu de mai bine de un deceniu. 

Cuplul Beyonce și Jay-Z refuză să vorbească în public despre relația lor. Singura metodă prin care fanii află ceva despre cei doi este mesajul prin care aceștia îl transmit prin piesele pe care le lansează. Asta până acum. O biografie a artistei, ”Becoming Beyoncé: The Untold Story” scrisă în 2015 de J. Randy Taraborrelli a scos la iveală detalii surprinzătoare.

Se pare că Beyonce nu a fost cucerită din prima de către Jay-Z. Rapperul a început să fie atras de Beyonce în 2000, dar relația dintre ei a început să prindă contur în 2001, când cei doi s-au întâlnit la un concert și au făcut schimb de numere. Beyonce a declarat că a vorbit mai bine de un an cu Jay-Z la telefon până când au decis că relația lor poate deveni una oficială.

„Am fost prieteni un an jumătate înainte de a ieși la date. Am vorbit la telefon în toată perioada aceasta și a fost foarte important pentru relația noastră. Contează să ai pe cineva care rezonează cu tine.”, a declarat Queen B într-un interviu cu Oprah.

Beyonce și Jay-Z au încercat să țină relația departe de ochii publicului, chiar dacă au existat suspiciuni, mai ales după ce au lansat împreună piesele ”Bonnie & Clyde” și ”Crazy in love”. ”Era drăguț, dar ceva din personalitatea lui nu mă convingea. Nu am fost atrasă de el de început. Mama mea, Tina Knowless mi-a spus să îi acord o șansă”, sunt vorbele ce se regăsesc în biografia scrisă de Taraborrelli. 

Acum, Beyonce și Jay-Z sunt unul dintre cele mai puternice cupluri din industria muzicală și au o familie superbă. Cei trei copii ai lor, Blue Ivy, Sir și Rumi îi fac pe cei doi artiști să depășească orice etapă mai mult sau mai puțin plăcută din viața de cuplu.