Artiștii k-pop au milioane de fani, dar câțiva dintre ei se bucură de popularitate la nivel mondial. O revistă britanică tocmai i-a desemnat pe cei mai populari zece artiști k-pop din lume, iar rezultatele nu reprezintă o surpriză pentru cei care îi urmăresc. 

BTS Army și cei care fac parte din grupul Blinks au motive de bucurie. Unul dintre băieții de la BTS și o solistă de la Blackpink sunt cei mai populari artiști k-pop din lume, în acest moment. Verdictul a fost dat de o revistă din Marea Britanie, care a făcut un sondaj amplu în acest sens. Rezultatele au fost clare: V de la BTS este cel mai iubit artist k-pop din lume, iar în cazul fetelor, Lisa de la Blackpink se bucură de cea mai mare popularitate. 

Revista a colectat date de pe platformele de socializare, de la Google, dar a făcut și sondaje de opinie și a întrebat oamenii pe stradă care sunt artiștii k-pop pe care îi urmăresc. V de la BTS a câștigat detașat în rândul băieților, fiind artistul care are cea mai mare bază de fani din lume. V este și actor, iar o parte dintre fanii lui vin și din zona cinematografică. Este urmat de Jungkook la capitolul popularitate, iar pe locul trei este Lisa de la Blackpink. În top 10 cei mai populari artiști k-pop au mai intrat Jimin și J-Hope de la BTS, Jisoo, Jennie și Rose de la Blackpink, Baekhyun de la EXO și Cha Eun Woo de la ASTRO.