Viața amoroasă a lui Jennifer Lopez din ultima perioadă este din ce în ce mai tumultoasă. Artista i-a spus adio lui Alex Rodgriguez, logodnicul alături de care era de trei ani, iar acum se pare că trecutul o atrage ca un magnet.

Jennifer Lopez și Ben Affleck sau Bennifer, așa cum le spuneau fanii, au format unul dintre cele mai frumoase cupluri la începutul anilor 2000. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale comediei ”Gigli” și, chiar dacă pe atunci JLo era logodită cu Chris Jud, asta nu a împiedicat-o să pornească la drum alături de Affleck. Jennifer Lopez se pare că nu are deloc noroc în dragoste, iar relațiile ei nu sunt unele dintre cele mai longevive. După ce a pus capăt logodnei cu Alex Rodriguez, JLo a avut diverse tentative de a se întoarce în trecut.

Back together. S-a împăcat Jennifer Lopez cu Marc Anthony? Uite ce spun apropiații lor!

Recent, diva a fost surprinsă alături de fostul ei partener, Ben Affleck în timp ce acesta cobora din mașina ei. Din imaginile surprinse de paparazzi, se pare că JLo l-a condus pe actor la aeroport, iar asta a fost suficient pentru a alimenta presupuneri fanilor conform cărora cei doi s-ar fi împăcat. Jenn este foarte rezervată în ultima perioadă și nu a declarat nimic despre relația actuală dintre ea și Ben, mai ales că și actorul s-a despărțit de iubita lui, Ana de Armas. 

În ultima perioadă, Ben Affleck nu s-a putut abține deloc și a comentat adesea la aparițiile fostei sale partenere. ”Unde ții fântâna tinereții? De ce arăți la fel ca în 2003, în vreme ce eu par că am peste 40 de ani… în cel mai bun caz?”, a fost doar una dintre reacțiile actorului.