Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au săturat să se joace de-a v-ați ascunselea cu paparazzii și s-au afișat împreună, pentru prima dată de când s-au împăcat. Actorul a zburat la Miami pentru a fi alături de iubita lui. 

Se pare că zvonurile legate de împăcarea lui J. Lo cu Ben Affleck prind contur și, după escapada romantică din Montana, cei doi au fost surprinși împreună și acasă la divă, în Miami. La aproape 19 ani de când au fost logodiți, Ben și Jennifer s-au aruncat, din nou, unul în brațele celuilalt. J. Lo s-a despărțit recent de Alex Rodriguez, așa că Affleck a speculat momentul pentru a-i recâștiga inima și se pare că a reușit. Săptămâna trecută, cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce se aflau într-o escapadă romantică în Montana, dar au ales să fie discreți și niciunul dintre ei nu a confirmat împăcarea. Acum, Ben Affleck se pare că nu a mai rezistat de dor și a luat avionul până la Miami, pentru a fi cu femeia iubită. 

#CurtainBangs. Jennifer Lopez și-a schimbat look-ul după despărțire. Ce tunsoare a ales?

Chiar dacă a încercat să treacă neobservat și să se ”camufleze” cu o șapcă, ochelari de soare și mască neagră, paparazzii de la TMZ au fost pe fază și l-au surprins în aeroport. Mai târziu, el și Jennifer Lopez au fost surprinși pe balconul unei case, dar nu s-au afișat împreună. Paparazzii care au fost pe fază și au mai așteptat puțin, au avut ce surprinde: cei doi porumbei au ieșit din casă câteva ore mai târziu, iar Jennifer avea un zâmbet larg pe față.