E oficial! Ben Affleck renunță la rolul din Batman. Următorul film al seriei ar urma să apară pe 24 iunie 2021, iar producătorii se gândesc deja cine să îl înlocuiască.

Viitorul regizor, Matt Reeves, spune că noua aventură Batman se va concentra mai mult pe abilitățile detectivistice ale lui Bruce Wayne, decât pe talentul Cavalerului Negru de a împărți coate şi pumni, astfel că un actor mult mai tânăr ar trebui să-i ia locul lui Ben Affleck. Pe lista scurtă se află și Harry Styles și chiar Joe Alwyn, iubitul lui Taylor Swift.

14 copii care seamănă izbitor cu vedete

„Va fi de fapt o poveste Batman noir. Este spusă din perspectiva lui, aşa că sper să fie captivantă, dar şi emoționantă. Îl vom vedea pe Batman în postura de detectiv mai mult decât până acum. În benzile desenate există o istorie bogată a acestei laturi a personajului şi nu pe asta s-au concentrat producțiile anterioare. Mi-ar plăcea ca de această dată să mergem pe drumul descoperirii criminalilor, al încercării de a elucida o crimă – să avem o poveste ce permite protagonistului să evolueze, să ofere etapele transformării sale”, a explicat Reeves.  

7 cupluri celebre care s-au despărțit în 2019

Iată 7 actori care l-ar putea înlocui pe Ben Affleck în rolul lui Batman:

Jake Gyllenhaal

Zac Efron

Harry Styles

Caleb Laundry Jones

Joe Alwin

John Boyega

Timothee Chalamet