Bella Thorne a creat un val de reacții în online cu cea mai recentă apariție a ei. Fosta membră Disney a apărut pe covorul roșu de la Cannes alături de iubitul ei, dar nu ăsta a fost punctul de interes, ci rochia ei. Bella a purtat o rochie albă, mulată, iar burtica proeminentă i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă este sau însărcinată.

Rumors, rumors. Bella Thorne este în mijlocul unui val de reacții și de întrebări din partea fanilor și pe bună dreptate. Actrița s-a logodit acum ceva timp cu iubitul ei, Benjamin Mascolo așa că o sarcină nu ar lua prin surprindere pe nimeni. Zvonurile au început să apară după ce rochia pe care o purta a scos în evidență burtica și, mai mult decât atât, se pare că celor doi îndrăgostiți le place să dea apă la moară, având în vedere modul în care s-au pozat. Deși amândoi țineau mâinile pe burtica Bellei, ei bine, actrița nu este însărcinată.

Bella are o relație de doi ani cu Benjamin Mascolo, cel care i-a adresat cea mai importantă întrebare din viața ei: ”vrei să fii soția mea?” Răspunsul Bellei a fost unul afirmativ, iar momentul a fost imediat postat pe contul de Instagram al starului italian, Benjamin. Benji este un artist foarte cunoscut în Italia și a câștigat un premiu MTV Europe Music Award pentru Best Italian Act.