Gigi Hadid a împlinit recent 26 de ani și a sărbătorit în cerc restrâns, alături de familie și câțiva prieteni apropiați, pe care i-a invitat în oraș. Paparazzii au fost pe fază și, în afară de ipostazele tandre cu Zayn și Gigi, au mai surprins un detaliu care face acum înconjurul presei.

Zayn s-a asigurat că prima aniversare a iubitei lui în calitate de mămică va fi una de neuitat. A surprins-o chiar de dimineață, cu un aranjament superb de flori, pe care Gigi l-a postat pe Insta Stories. Seara a fost rezervată unei petreceri în oraș, iar familia lui Gigi Hadid le-a fost alături. Fotografiile surprinse de paparazzii au făcut înconjurul internetului, iar asta datorită unui detaliu pe care mulți l-au calificat drept o dovadă de gelozie din partea Bellei Hadid. 

Gigi Hadid a împlinit 26 de ani. Cum a surprins-o iubitul ei și cum a petrecut super-modelul

În timp ce se plimbau, Bella, care era în spatele cuplului Gigi-Zayn, i-a dat la o parte mâna lui Zayn de pe posteriorul surorii ei. În timp ce unii s-au grăbit să concluzioneze că Bella ar fi fost geloasă că Zayn o atinge pe sora ei în acest fel, alții au găsit o explicație mult mai simplă pentru gestul ei. Cel mai probabil, Bella știa că paparazzii sunt prin preajmă și a vrut să se asigure că Zayn nu face un gest nepotrivit pe care să îl surprindă aparatele de fotografiat și să le dea apă la moară cârcotașilor de pe internet. Nu știm dacă Bella și-a atins scopul, dar cert este că gestul ei a stârnit mult mai multe discuții și controverse decât ar fi făcut-o o banală atingere a lui Zayn.