Selena Gomez a decis să îngroape securea războiului cu Bella Hadid și a început să o urmărească, din nou, pe Instagram, însă modelul pare să aibă o alta atitudine.

După despărțirea de Justin Bieber, Selena Gomez a avut o relație cu artistul The Weeknd. Aceasta nu a durat prea mult. După 10 luni The Weeknd, i-a spus ”Adio!” Selenei și s-a afișat la brațul fotomodelului Bella Hadid.

După întreg episodul despărțirii de The Weeknd, Selena a decis că cel mai bine pentru ea este să își facă curat pe contul de Instagram și să nu o mai urmărească pe Bella Hadid, cea pentru care a părăsit-o artistul. Acum, Selena a uitat acea perioadă și consideră că a ajuns în acel moment al vieții sale în care gândește rațional și nu mai acționează din impuls. 

Recent, Selena a decis să o urmărească din nou pe Bella Hadid, mai ales că acum, niciuna dintre ele nu mai are vreo legătură cu The Weeknd. Bella Hadid poate fi mândră că se numără printre cele 76 de persoane pe care le umărește Selena, printre care Jennifer Aniston, Camila Cabello, DJ Snake și Ozuna. Deși artista a uitat totul și vrea să facă pace, Bella nu i-a dat follow înapoi.

Selena Gomez a decis să îi comenteze Bellei la o postare de pe Instagram, însă modelul este atât de supărată pe Selena, încât a decis să șteargă comentariul acesteia și, mai târziu, întreaga postare. Imaginea o prezenta pe Bella Hadid în cea mai recentă campanie pentru Dior, iar Selena a comentat ”Stunning” alături de un emoticon inimă.